Informatie werkgevers

Alle informatie op een rij

Pools-Nederlands uitzendbureau

KWO-detachering is uw partner voor specialistisch en gecertificeerd Pools personeel in Nederland. KWO-detachering verzorgt het algehele plaatje. Van uitbetaling van salaris tot vervoer en huisvesting van de werknemers.

Detachering

KWO-detachering zoekt op een flexibele manier welke medewerkers het beste bij uw bedrijf past. Door een klantgerichte en persoonlijk contact kennen wij onze kandidaten goed en kunnen wij vaak snel een goede en duurzame match maken.

Zekerheid en flexibiliteit

Wanneer wij voor uw onderneming de passende professional hebben gevonden heeft u de zekerheid dat daar verder geen omkijken meer naar is. KWO-detachering neemt de complete salaris en professioneelsadministratie uit handen. Maar ook eventuele noodzakelijke scholing nemen wij voor u waar.

Ook bij ziekte of arbeidsongeschiktheid zorgt KWO-detachering dat u zich hier geen zorgen over hoeft te maken en nemen wij dit van u over.
En zoals elk professioneel uitzendbureau is KWO-detachering volledig NEN 4400-1 gecertificeet en SNF genormeerd.

Ons bedrijf

KWO-Detachering is een uitzendbureau dat sinds 2004 op de Nederlandse arbeidsmarkt actief is. De zetel van onze bedrijf is in Zwaanshoek(Noord Holland) Wij hebben het aantal sectoren waar wij de werkkrachten aanwerven aanzienlijk uitgebreid. Tot onze specialisatie behoort serviceverlening aan tuinbouwbedrijven, productie, logistiek en voedselverwerking.
Innovatieve projecten en veelzijdige samenwerking met onze klanten werd voor ons de top prioriteit en is het antwoord op de steeds toenemende vraag van de Nederlandse werkgevers voor degelijk en goed opgeleid Pools personeel.

Onze kandidaten bieden wij zowel de mogelijkheid voor een tewerkstelling voor korte als lange termijn aan. Wij bieden hen de professionele hulp bij het kiezen van het juiste werk uit diverse werkaanbiedingen met inachtneming van de reeds verworven werkervaring en werkkwalificaties.

Onze passie is om een betrouwbare partner en betrouwbare werkgever te zijn waar zowel werknemer als werkgever zich prettig bij voelen.

Legaal werk

KWO-detachering werkt geheel volgens de normen en wetten geldende in Nederland. Ook zowel de werktijden als verloning. De werkovereenkomst wordt voor een minimum periode van 1 week ondertekend. Het is een mogelijkheid om de werkovereenkomst te verlengen en dat gaat automatisch voor een jaar.